Кандидатът за кмет на ПП/ДБ за местните избори,  малко преди

...
Кандидатът за кмет на ПП/ДБ за местните избори,  малко преди
Коментари Харесай

Васил Терзиев не се притеснява от опорочаване на изборите в София

Кандидатът за кмет на ПП/ДБ за локалните избори,  малко преди този момент - Васил Терзиев не се тормози от опорочаване на изборите наесен . Терзиев се е спокоен , отговори на въпрос на News.bg, като ще следи и паралелното броене, с изпращане на съидейници в евентуалните региони, в които се купуват гласове. Има практики, организации, които вършат това нещо посредством покровители и следене на протоколите за гласоподаване - като Обединение за почтени избори (ОЧИ) и " Ти броиш ", изясни той.

Терзиев изясни, че е схванал какъв брой е значимо да има обединяване , по тази причина и когато пристигнало предлагането от ПП/ДБ и " Спаси София " се замислил. И преди е имал оферти за народен представител и даже и за министър, само че до този миг е отказвал.

Терзиев се е съгласил да бъде претендент за кмет на локалните избори, защото желае да запретне ръкави за града и да може да направи нещо, персонално и ангажирано .

Това, което ще видите от нас са 24 доста мощни претенденти за районни кметове , закани се Терзиев.

Терзиев изясни, че ПП/ДБ и " Спаси София " ще се явят с общи районни кметове и обща равнопоставена листа за общински съветници , водена от Борис Бонев. Той ще се бори за победа на първия тур на локалните избори, за болшинство в Столичния общински съвет и за трайно позитивна смяна в София. Трите съществени целта пред обединението за локалните избори ще са огромни вложения в кварталите, честното ръководство пред жителите и упоритостта София да бъде трансфорат в чист, зелен и проспериращ град.

Ако стане кмет на София Васил Терзиев съобщи, че няма какво повече да направи за Паметника на Съветската войска, чието решение е в ръцете на Софийската регионална администрация и на страната.
 Борис Бонев сигурен, че Терзиев ще смаже ГЕРБ още на първия тур на локалните избори
Борис Бонев сигурен, че Терзиев ще смаже ГЕРБ още на първия тур на локалните избори

Бонев упорства за цялостно реформаторско болшинство в Столичния общински съвет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР